ZANIMLJIV PODATAK

Evo koliko penala Luka Modrić nije realizirao u veličanstvenoj karijeri

13.12.2023 u 08:12

Bionic
Reading

Madridski Real je u šestom kolu Lige prvaka kao gost svladao Union Berlin sa 3-2 (0-1) iako je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zapucao kazneni udarac

Podsjećamo, u 45. minuti Modrićev ne odviše dobar prizemni udarac s bijele točke obranio je Ronnow. Minutu kasnije Union je poveo preko Vollanda (45+1), ali Joselu (61, 72) je s dva gola osigurao preokret. Kral (85) je izjednačio na 2-2 za momčad koju odnedavno vodi Nenad Bjelica, ali Ceballos (89) je ipak pogodio i osigurao da 'kraljevski' klub sa stopostotnim učinkom završi natjecanje u skupini.

Luka Modrić odigrao je čitav susret za Real, a ovo mu je peti nerealizirani kazneni udarac u karijeri od 27 koliko je izvodio.

Prije toga nije zabio s bijele točke za hrvatsku reprezentaciju u listopadu 2008. protiv Andore u kvalifikacijama za SP 2010., zatim u produžetku osmine finala SP-a u Rusiji 2018. protiv Danske, pa u kvalifikacijama za SP 2022. protiv Cipra i ove godine na Svjetskom klupskom prvenstvu u dvoboju s Al Ahlyjem.

VIDEO SAŽETAK pogledajte u prilogu:

Izvor: Društvene mreže / Autor: Arena Sport TV

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

  • +7
Liga prvaka: Union Berlin - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Filip Singer