MAXTV PRVA LIGA

Evo koliko je Soudani bolji od ostalih napadača lige!

22.09.2014 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon odigrane prve etape MAXtv Prve lige, temeljem glasova naših analitičara s portala Tribina.hr došli smo do poretka najboljih napadača naše lige. Očekivamo, na čelu se ističu dva imena

El Arbi Hillel Soudani i Andrej Kramarić tijekom cijele se sezone ističu kao dva najbolja igrača koje možemo gledati na našim travnjacima, a naše posljednje ankete samo su to potvrdile.Za Souadnija većina naših analitičara drži kako je igrač koji je na rubu toga da postane igrač za top klub lige petice, dok za Kramarića svi vjeruju kako je također kvalitetom prerastao klub u kojem nastupa.

Odmah iza njih, pomalo iznenađujuće, nalazi se Dinamov napadač Angelo Henriquez, koji iako nije puno dosad igrao pokazao je kako ima napadački instinkt, te kako bi uskoro mogao postati prava osovina modrog napada, dok se čeka povrata Juniora Fernandesa.


Kako su naši analitičari ocijenili napadače naše lige u potpunosti pogledajte na našem community portalu Tribina.hr. Tamo možete pročitati i analize o vrijednostima i sposobnostima El Arbija Soudanija.