DIV SA ŠALATE U ZAGREBU

Evo kako je prošao razgovor Karlovića i izbornika

23.09.2016 u 11:06

Bionic
Reading

Sportska javnost u Hrvatskoj s nestrpljenjem iščekuje odluku Ive Karlovića oko njegova nastupa u finalu Davis Cupa protiv Argentine

Ivo Karlović trenutačno boravi sa suprugom u rodnom Zagrebu. Ondje ga je i dočekala vijest o ozljedi Borne Ćorića koji je po svemu sudeći izgubljen za finale Davis Cupa koji je na rasporedu u Hrvatskoj od 25. do 27. studenoga.

Izbornik Željko Krajan najavio je poziv Divu sa Šalate, koji već dugo godina ne igra za tenisku reprezentaciju, a između njih dvojice uspostavljen je kontakt odmah nakon što je u javnost izašla informacija o Ćorićevoj operaciji zbog koje mu slijedi minimalna stanka od dva mjeseca.

Kako tportal doznaje iz izvora bliskih tenisaču, Karlović je izjavio da je spreman na razgovor i ovih dana bi se trebao naći s izbornikom te čelnicima hrvatskog teniskog saveza kako bi dogovorili sve detalje.

Karlović je tako ostavio otvorena vrata što se tiče njegovog nastupa, jer sigurno bi mu bila čast odigrati finale Davis Cupa, možda čak u svojem Zagrebu (Split je drugi mogući domaćin). I zato u ovome trenutku nema razloga ne vjerovati kako će doći do konačnog dogovora koji će razveseliti hrvatske navijače koji su mu i preko Facebooka poručili da ga opet žele vidjeti u reprezentaciji.

Tportal je pokušao kontaktirati i Karlovića na temu njegova povratka u reprezentaciju, ali je zasad ostao nedostupan.