ŠALA I PROVOKACIJA

Evo kako je gazda Realove svlačionice spustio Luki Modriću; hrvatskom kapetanu sigurno nije bilo do smijeha...

31.12.2020 u 18:17

Bionic
Reading

Real Madrid je u dvoboju 16. kola španjolskog prvenstva odigrao samo 1:1 kod novog prvoligaša, a uoči utakmice kapetan 'kraljeva' našalio se s Lukom Modrićem

Dobro raspoloženi su stigli Realovci u Elche, a glavni šaljivac bio je Sergio Ramos koji je kod dolaska bocnuo suigrača Modrića pitanjem: 'Prelijepo mjesto, ha Luka?'

Španjolski mediji ne navode da mu je hrvatski veznjak nešto odgovorio na provokaciju, jer je Elche mjesto gdje je naša nacionalna vrsta doživjela najveći poraz u povijesti.

Naime, u Ligi nacija Hrvatska je tu 11. studenog 2018. izgubila nevjerojatnih 6:0 (Niguez 24, Asensio 33, Kalinić 35-ag, Rodrigo 49, Ramos 57, Isco 70) u utakmici u kojoj je stoper Reala odigrao cijelu utakmicu i zabio pogodak, a također je i Modrić proveo svih 90 minuta na terenu.

Što se tiče jučerašnje utakmice kod Elchea, vodeći gol za španjolskog prvaka zabio je baš Modrić. On je u 20. minuti poentirao glavom nakon što je Asensio pogodio gredu, a kapetan hrvatske reprezentacije je između dva igrača Elchea stigao prvi na loptu i pogodio mrežu za svoj četvrti ovosezonski gol u Primeri.

  • +5
Elche - Real Madrid, španjolska liga, 30.12.2020. Izvor: Profimedia / Autor: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Novi prvoligaš Elche je izjednačio u 52. minuti golom Fidela iz penala kojeg je skrivio Carvajal, a desetak minuta kasnije Boye je mogao zabiti za preokret kada je pogodio stativu.

Real koji je ovim remijem ostao drugi s dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok je Elche 15. sa 16 bodova.