HT PRVA LIGA

Evo gdje možete gledati utakmicu u kojoj su bodovi Hajduku unaprijed upisani, a u kojoj splitska momčad može izgubiti sve

29.04.2022 u 10:32

Bionic
Reading

U petak (18 sati, Arenasport 3, MAXtv), 33. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, na Poljudu otvaraju nogometaši Hajduka i Hrvatskog dragovoljca

Hajduk je još jednom kiksao tamo gdje nije trebao i 'Bile' u igri za naslov drži još samo teorija. Ne ovise o sebi, a ako žele zadržati kakvu takvu nadu Hrvatski dragovoljac mora pasti. Splitska momčad je apsolutni favorit protiv kluba kojeg ćemo sljedeće sezone gotovo sigurno gledati u drugoligaškom društvu.

'Crni' će pokušati što skuplje prodati kožu na Poljudu, znali su ove sezone ugodno iznenaditi, ali realno, sve osim pobjede Hajduka bila bi senzacija.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Ostale su nam još četiri utakmice za odigrati i ako postoji samo mala šansa mi se moramo nadati da je moguće biti prvi na kraju sezone. Znamo već neko vrijeme da rasplet prvenstva nije samo u našim rukama. U petak je najbitnija utakmica i bez obzira tko je naš protivnik mi uvijek moramo dati najbolje od sebe i pokušati osvojiti sva tri boda', rekao je trener Hajduka Valdas Danbrauskas te je dodao:

'Odradili smo kvalitetne treninge ovaj tjedan, imamo još jedan, također individualne sastanke, sastanak cijele ekipe i video analizu te vjerujem da ćemo u petak biti na razini na kojoj moramo biti.'

  • +13
Slaven Belupo - Hajduk, HT Prva liga, 24.4.2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Hajduk i Dragovoljac su odigrali tri međusobna susreta u ovoj sezoni te su Splićani u sva tri izašli kao pobjednici. U prvom je Hajduk na samom kraju utakmice uspio preko Stefana Simića zabiti za 1:0, na Poljudu su 'Bili' pobijedili 2:0, a u posljednjem susretu odigranom u Kranjčevićevoj pobjedu Hajduku je donio Marko Livaja s tri postignuta pogotka.

'Znamo tko je favorit, ali dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kako će se raspleti utakmica', sukus je razmišljanja iz Sigeta gdje vlada optimizam zbog nedavne pobjede protiv Šibenika.

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova.

Standings provided by SofaScore LiveScore