BORBA SE NASTAVLJA

Ispred i na Old Traffordu kulminacija nezadovoljstva; navijači Manchester Uniteda digli glas: Ustanite ako mrzite...

29.04.2022 u 08:20

Bionic
Reading

U zaostaloj utakmici Premiershipa Manchester United i Chelsea su odigrali 1:1, a dvoboj engleskih velikana obilježili su prosvjedi protiv obitelji Glazer

Na Old Traffordu je Chelsea bio puno bolja momčad i zasluženo je poveo u 60. minuti, kada je Španjolac Marcos iz voleja loptu pospremio u mrežu. Međutim, samo dvije minute kasnije United se vratio pogotkom Cristiana Ronalda što je bio i konačan rezultat.

'Crveni vragovi' su u sve težoj situaciji i teško će se dokopati četvrtog mjesta u prvenstvu koje vodi u Ligi prvaka, a loši rezultati dodatno su povećali nezadovoljstvo navijača koji su prosvjedovali ispred i na stadionu.

Na Old Traffordu je bilo na tisuće praznih sjedalica, a to su navijači koji su ostali ispred nogometne arene te su protestirali dok je drugi dio navijača na samom stadionu tražio odlazak obitelji Glazer iz Manchester Uniteda. Držali su se transparenti 'Glazeri van' ili se skandiralo ' Želimo Glazere van' i 'Ustanite ako mrzite Glazere'.

  • +17
Manchester United - Chelsea 1:1 Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

'Ljubav' između navijača i američkih milijardera traje od kada su oni 2005. kupili klub te su nekim svojim postupcima, kao što je bilo drastično dizanje cijena karata, pokazali da im je ispred svega profit.

Odnosi su se dodatno pogoršali prošle godine kada je Manchester ušao u Superligu da bi pod velikim pritiskom izašao iz natjecanja za bogate, a sve je kulminiralo ove sezone kada su rezultati s obzirom na velika ulaganja – katastrofalni.

Standings provided by SofaScore LiveScore