NOGOMETNI SPEKTAKL

Evo gdje možete gledati sve utakmice završnice hrvatskog kupa!

04.04.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Sve polufinalne dvoboje hrvatskog nogometnog kupa, Rijeka–Slaven Belupo te najveći hrvatski derbi Hajduk–Dinamo, ljubitelji nogometa moći će uživo gledati na kanalima Arenasporta (MAXtv). Naravno, na istom će se kanalu prenositi i uzvratne polufinalne utakmice te veliko finale!

Kako i gdje gledati Hrvatski nogometni kup?

Sve utakmice završnice Hrvatskog nogometnog kupa možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem usluge PPV i MAXtv To Go. Sve utakmice Hrvatskog nogometnog kupa dostupne su i na MAXtv-u u paketu MAX Sport Plus ili MAX Arena.


Odbrojavanje do završnih pet utakmica Hrvatskog nogometnog kupa je započelo, a prvi će na travnjak nogometaši Rijeke i Slaven Belupa, koji će prvi susret odigrati u utorak 15. ožujka (Arenasport 3, 18:00). Podsjetimo kako HNK Rijeka u povijesti ima osvojena tri hrvatska kupa (posljednji 2014.) te uz to dva kupa bivše države dok momčad iz Koprivnice još nema nijedan trofej u svojim vitrinama.

U srijedu 16. ožujka (Arenasport 3, 17:30) na Poljudu prvi polufinalni dvoboj Hrvatskog nogometnog kupa igrat će dva najtrofejnija hrvatska kluba, Hajduk i Dinamo.

U svojoj povijesti splitski Hajduk ima osvojenih šest titula pobjednika hrvatskog kupa te uz to čak devet kupova bivše države dok zagrebački Dinamo, koji brani titulu iz 2015., ukupno ima 20 titula pobjednika kupa, od čega čak 13 od 1992. godine, tj. hrvatske samostalnosti.

Sve utakmice Hrvatskog nogometnog kupa dostupne su samo na MAXtv-u u paketu MAX Sport Plus ili MAX Arena te putem usluge PPV i MAXtv To Go.

Dodajmo kako za vikend na MAXtv-u ponovno možete gledati derbi MAXtv Prve lige u kojem će se četiri dana kasnije u nedjelju 20. ožujka (15:00) u Splitu sastati Hajduk–Dinamo. Spektakl je zajamčen!