VEČERAS OD 20.45 SATI

Evo gdje možete gledati okršaj grčkog i hrvatskog prvaka, AEK-a i Dinama

08.08.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama nova je 'prepreka' na putu do Lige prvaka. Ovog puta puno teža nego prethodna. Naime, nakon Astane, Bišćanova momčad igra protiv grčkog prvaka AEK-a. Dvoboj se igra od 20.45 sati, a utakmicu možete gledati na MAXSportu 1 (MAXtv)

Iako Dinamo u prvenstvu ne briljira, odnosno ne osvaja bodove kako bi htio, foksu Bišćanove močadi ipak je na utakmicama koje donose i najelitnije klupsko nogometno natjecanje, odnosno Ligu prvaka.

Nakon Astane, stigao je AEK, a ako Modri prođu, u slijećem bi kolu, odnosno play-offu opet igrali protiv suparnika čije ime počinje na A - Antwerpa.

No, nema opuštanja, jer AEK je prošle sezone osvojio dva naslova u Grčkoj (prvenstvo i Kup), što je dovoljan razlog da ga se tretira maksimalno ozbiljno.

Što i potvrđuju riječi trenera Igora Bišćana.

'Čeka nas jako teška utakmica protiv vrlo ozbiljnog protivnika, iznimno dobre ekipe koja je puna iskusnih internacionalaca, nakon dugo vremena osvojila je dvostruku krunu u zahtjevnom natjecanju kao što je grčka liga, ali vjerujemo u sebe i došli smo ostvariti što bolji rezultat', rekao je Bišćan, te nastavio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Posloženi su u jako čvrstu ekipu koja je agresivna, organizirana i kvalitetna, ima i sjajne pojedince poput Garcije i Zubera, ali i svih ostalih. Tu je i Domagoj Vida kao stup obrane, no i drugi igrači su dobri u zadnjem redu. Disciplinirani su i tvrdi, rijetko gube kod kuće. Djeluju skladno u svakom trenutku bez praznog hoda. Igraju doma, imat će pred svojom publikom koja ima daje veliki vjetar u leđa'.

Ipak, razloga za 'paniku' nema. Dinamo je prepun iskusnih igrača, koji su već osjetili kako je igrati protiv najjačih, i u vrućoj atmosferi, baš kakva će ih dočekati na stadionu u Ateni.

Na žalost Modrih, Boysa (barem službeno) na stadionu neće biti, ali sigurni smo da će ig dečki zdušno bodriti ispred malih ekrana.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +4
Trening Dinama u Ateni na stadionu AEK-a Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic