KUP HRVATSKE

Evo gdje možete gledati novi derbi Dinama i Hajduka!

04.12.2013 u 09:21

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk u srijedu od 18 sati (MAXtv, Arenasport 3) imaju novi derbi na Maksimiru. Nakon nedjeljnog prvenstvenog dvoboja (2:2) 'modri' i 'bijeli' igraju prvu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa


Nedjeljna utakmica 18. kola MAXtv Prve lige između Dinama i Hajduka donijela nam je odličan nogomet okončan remijem, 2:2. Međutim, usprkos vrlo dobrom nogometu i dramatičnoj završnici, utakmica je ipak ostala zapamćena po zajedništvu Torcide i BBB-a na istočnoj tribini.

>> NAGRADNJAČA: Vodimo vas na derbi Dinamo-Hajduk

'Trebamo puno odgovornije odigrati u obrani, jer u Kupu nas takve greške mogu koštati pa ne smijemo primiti gol u Zagrebu. Nadam se da će biti malo manje golova, jedan ili dva u njihovoj mreži, a kod nas ništa, i bit ćemo zadovoljni', najavio je veznjak Dinama Jerko Leko, a Arijan Ademi poručio:

MAXtv - Arenasport 3

Dinamo - Hajduk
Hrvatski nogometni kup
Srijeda 4.12. 18:00 (Arenasport 3)

Hajduk - Dinamo
Hrvatski nogometni kup
Srijeda 18.12. 18:00 (Arenasport 3)

'Samo trebamo popraviti koncentraciju, pogotovo u zadnjim minutama. Mislim da smo, što se tehnike i ostalog tiče, stvarno kvalitetna momčad, ali moramo biti malo više koncentrirani.'

Hajdukov Goran Jozinović kaže:

'Mi ćemo igrati isti nogomet, doći ćemo se nadigravati i nadam se da ćemo izvući povoljan rezultat', rekao je Jozinović, a Hajdukov junak nedjeljnog ogleda, vratar Lovre Kalinić dodao:

'Nama je važna svaka utakmica i u prvenstvu i u Kupu. Dat ćemo maksimum u svakoj utakmici i pokušati je dobiti.'

Kako i gdje gledati Dinamo-Hajduk

Osim na MAXtv-u (Arenasport), dvije kup utakmice Dinama i Hajduka možete gledati na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityjaTribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.

Dinamo - Hajduk 2:2 (sažetak)