NE PROPUSTITE

Evo gdje možete gledati današnju utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a; sudar Lokomotive i Rijeke trebao bi biti spektakularan s puno golova

07.08.2022 u 15:07

Bionic
Reading

U nedjelju je na rasporedu jedna utakmica četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, u Kranjčevićevoj Lokomotiva dočekuje Rijeku (21, MAXSport 1, MAXtv)

Utakmica između Hajduka i Gorice je otkazana pa će danas na travnjak istraći nogometaši Lokomotive i Rijeke. U najavama iz oba tabora osjeća se respekt prema suparniku, ali i optimizam na koji svaka od momčadi ima pravo.

'Rijeka je jedna kvalitetna ekipa koja je imala određenih promjena tokom ovog prijelaznog roka. Doveli su nova imena, nova pojačanja. Mislim da su i dalje među najkvalitetnijim ekipama u ligi', rekao je trener 'Lokosa' Silvijo Čabraja te je dodao:

'Marić se vratio nakon suspenzija, Pivarić trenira normalno i konkurira za početnu ekipu. Nažalost, izgubili smo Aliyua na tri, četiri tjedna, zbog ozljede u Šibeniku. no manje više zdravstveno stanje je vrlo zadovoljavajuće.' Što očekuje?

'Teško je kazati kakvu utakmicu možemo očekivati, no mislim da će Rijeka isto kao i mi ući u utakmicu otvorenog garda i tražiti bodove, i mi tražimo bodove, tako da vjerujem kako će utakmica svakako biti vrlo zanimljiva.'

NK Rijeka - NK Gorica 1:1, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Slično razmišljaju i u gostujućoj svlačionici…

'Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kako ide prvenstvo da su sve utakmice teške, da favorit možeš biti jedino na papiru. Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju', izjavio je trener Rijeke Dragan Tadić.

Rijeka i Lokomotiva lani su u četiri utakmice podijelile plijen, po dvije pobjede upisala je svaka momčad, jednu na domaćem terenu i jednu na gostovanju.

'Neće biti lagana utakmica, Lokomotiva je mlada i organizirana ekipa koja se voli nadigravati. No dobro ćemo se spremiti', rekao je Rijekin nogometaš Prince Ampem.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.