OD 18 SATI

Evo gdje možete gledati utakmicu 13. kola SuperSport HNL-a; na Šubićevcu nas očekuje žestoki okršaj

14.10.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Danas je na rasporedu prva utakmica 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, na Šubićevcu igraju Šibenik i Slaven Belupo (18, MAXSport 1)

Njihov prvi ovosezonski dvoboj u Koprivnici završio je bez pobjednika, ali i golova…

'Spremni smo za utakmicu s Belupom. Očekuje nas jedna utakmica koja će sigurno biti zanimljiva s obzirom na situaciju na tablici, a i dosadašnje rezultate. Kao i zbog načina na koji igra Belupo i na koji mi želimo igrati. Ciljano smo radili stvari koje nismo dobro radili na utakmici s Lokomotivom te nadograđujemo svoju igru, što je proces', rekao je trener Šibenika Mario Cvitanović te je dodao:

'Želimo se prezentirati u što boljem svjetlu sa što boljom energijom i što kvalitetnije. Da budemo precizni i mirni, ali gladni i žedni dobre igre koja bi na kraju rezultirala pobjedom. Od igrača samo želim da daju svoj maksimum i da se fokusiraju na ono što smo radili.'

'Igramo protiv ekipe koja je pokazala da zna pobjeđivati i u trenutcima kada su bili inferiorniji na terenu, tako da tu treba biti oprezan. Idemo po tri boda, vrijeme je da ih uzmemo', izjavio je šibenski napadač Duje Čop.

U koprivničkom prvoligašu su upali u rezultatski krizu, ali…

'Volio bih da moja momčad i ja pokažemo lice koje nas je krasilo do nedavno. Možemo kukati i plakati ili se vratiti radom na pravi put. Izuzetno bitna nas utakmica čeka i to moramo pokazati na terenu', poručio je gostujući strateg Zoran Zekić.

MAXSport Najava SuperSport HNL špica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
Standings provided by Sofascore