POČELA LICITACIJA

Europski velikani čekaju u redu za švicarskog Hrvata

01.04.2014 u 18:39

Bionic
Reading

Ako je vjerovati informacijama koje je u javnost plasirao Daily Star, za Josipa Drmića su ozbiljno zainteresirani Liverpool i Everton. Već od prije, za njega su zagrizli Arsenal, BVB i Bayer Leverkusen

Momak naših korijena, koji je nedavno, igrajući za Švicarsku, Hrvatkoj postigao dva gola, na meti je velikih europskih klubova. Drmić je ove sezone osim za Švicarsku odlično igrao i u dresu Nurnberga, gdje je postigao zasad 16 golova u Bundesligi.

Spekulira se kako će njegova odšteta iznositi desetak milijuna eura, osim u slučaju ako bi Nurnbeg ispao iz lige, čime bi se aktivirala klauzula od 3,5 milijuna eura.

Iz kluba su poručili kako nisu službeno pregovarali niti s jednim klubom, a sam je Drmić rekao za Sky: 'Zasad sam u potpunosti koncentriran na svoju igru ovdje u Nurnbergu. Nakon toga dolazi Svjetsko prvenstvo, a onda ćemo vidjeti kako dalje' – rekao je mladi švicarski reprezentativac, koji je tako 'između redova' izjavio kako bi ovo vrlo lako mogla biti njegova posljednja sezona u aktualnom klubu.