evo gdje gledati!

Europske kvalifikacijske utakmice Dinama i Osijeka ekskluzivno vam donosi MAXtv

25.07.2023 u 15:25

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom je korisnicima MAXtv usluge osigurao ekskluzivne prijenose europskih kvalifikacijskih utakmica hrvatskih nogometnih klubova

Prva utakmica je na rasporedu već danas kada će zagrebački Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka odmjeriti snage s kazahstanskim prvakom, Astanom.

Prijenos utakmice Dinamo - Astana korisnici MAXtv-a mogu pratiti danas od 20 sati na kanalu MAXSport 1. Uzvratna utakmica koja će se u srijedu, 2. kolovoza u 16 sati igrati u Kazahstanu, također će se ekskluzivno prenositi na MAXSportu1.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U četvrtak, 27. srpnja, ljubitelje nogometa na MAXSport 1 očekuje utakmica drugog pretkola UEFA Konferencijske lige između Osijeka i mađarskog ZTE-a koja je na rasporedu u 20 sati. Uzvratna utakmica na rasporedu je 3. kolovoza u 18:45 sati na MAXSport 1 kanalu.

Kao dugogodišnji partner sporta, osobito nogometa, Hrvatski Telekom uvijek nastoji svojim korisnicima osigurati kvalitetne sportske sadržaje i omogućiti vrhunsko iskustvo te pružiti potporu i promovirati hrvatski sport. Zato smo organizirali prijenose utakmica putem MAXSport1 kanala koji je dostupan već u osnovnom paketu svim korisnicima MAXtv čime želimo dodatno popularizirati i olakšati dostupnost hrvatskog nogometa.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hrvatski Telekom na MAXSportu kanalima osigurava i prijenose svih utakmica SuperSport hrvatske nogometne lige sezone 2023./'24, kao i prijenose utakmice najboljih i najzanimljivijih liga i natjecanja kao što su UEFA Liga prvaka, UEFA Konfederacijska liga, španjolska La Liga, engleski Premiership, talijanska Seria A, francuska Ligue 1, portugalska Primeira...