KVALIFIKACIJE ZA EURO

Euforija u Walesu: Ovo je prilika za pokvariti vikend Modriću i učiniti Hrvate jadnima

13.10.2023 u 22:46

Bionic
Reading

Hrvatska je odigrala jednu od svojih lošijih utakmica u Osijeku protiv Turske te porazom 0:1 snažno motivirala svog sljedećeg protivnika Wales.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 20:45 Wales u Cardiffu te u velikoj mjeri utječe na rasplet u skupini, odnosno pozicijama u borbi za prva dva mjesta koja vode na Euro 2024. kojem će domaćin biti Njemačka.

Podsjetimo kako Hrvatska čak i u slučaju da zauzme treće mjesto ima priliku kroz dodatne kvalifikacije izboriti Euro, a sve to zahvaljujući odličnom plasmanu u Ligi nacija.

Velšani su u Splitu u samoj završnici susreta šokirali Poljud i uzeli Hrvatskoj bod, a uoči novog dvoboja s Vatrenima pucaju od samopouzdanja

Hrvatska bi pobjedom prilično umirila euforiju koja je zahvatila Wales, a kojih je ona razmjera najbolje svjedoči tekst iz uglednog Sky Sprortsa u kojem se Vatrene pošteno podcjenjuje.

'Utakmica će se igrati pred strastvenim navijačima koji će napuniti stadion. Bit će navijači i nervozni jer Luka Modrić dolazi u grad. Zbog toga Wales mora odigrati svoju najbolju utakmicu. Wales ima šansu učiniti vikend nezaboravnim za sebe, a jadnim za Modrića i njegovo društvo'.

Ovakav doček Modrića i Vatrene može samo dodatno skupiti i motivirati.

Standings provided by Sofascore