A TO ĆE SE DOGODITI...

Englezi objavili ekskluzivnu vijest o povratku Ivana Perišića u Hajduk

24.12.2023 u 21:19

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Ivan Perišić, u rujnu se ozljedio na treningu Tottenhama te je morao 'pod nož'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (34) teško je ozlijedio desno koljeno na treningu Tottenham Hotspura zbog čega se strahovalo da će propustiti ostatak sezone, pa i nastup na Euru u Njemačkom sljedećeg ljeta.

Vrlo brzo nakon tog peha na treningu, Perišić je operiran u klinici u austrijskom Innsbrucku, a prema dostupnim informacijama, oporavak ide u dobrom smjeru.

Sve to itekako zanima i navijače Hajduka, koji iščekuju Perišićev dolazak na Poljud. Ne samo kao navijača, već i igrača splitskog kluba.

O tom se transferu govorilo u ljetnom prijelaznom roku, ali on nije bio realan, s obzirom na to da je Perišić imao valjani ugovor sa Spursima.

Prema informacijama portala Tottenham News, taj bi se posao mogao dogovoriti tek u ljeto 2024. godine, kada Perišiću istekne važeći ugovor.

Ukupno je Perišić upisao 50 nastupa za Tottenham otkako je u ljeto 2022. potpisao dvogodišnji ugovor s klubom, zabio je jedan gol i upisao 14 asistencija u svim natjecanjima.