NIJE IH ŠTEDIO

Englez 'udario' po PSG-u, i najavio ono čega se boje svi navijači pariškog kluba

09.03.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Minhenski Bayern i u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka bio je bolji od PSG-a. Bavarska je družina na svom stadionu pobijedila 2:0 te pokazala kako ni najveće zvijezde, ako nisu momčad, nisu nikakva prepreka.

Upravo u tom problemu, odnosno o gomilanju zvijezda, ali bez konkretne vizije, pričao je Liverpoolovov legendarni igrač Jamie Carragher.

Bivši nogometaš, a danas TV-komentator, 45- godišnji Carragher bio je jako oštar prema PSG-ovoj sportskoj politici i priznao je kako mu je drago što su sinoć ispali iz Lige prvaka porazom od Bayerna.

Carragher je utakmicu komentirao u CBS-ovoj emisiji u kojoj još sudjeluju gostuju i Thierry Henry i Micah Richards.

'Iskreno, presretan sam što je PSG ispao. Ne sviđa mi se kako su posloženi. To nije ekipa, nego jedan veliki nered. U pet od sedam sezona su ispali u osmini finala, a troše novca više od ikog drugog', rekao je Carragher.

I bez obzira na to što imaju neke od najvećih zvijezda današnjice, idole mnogih nogometaša, Englez je bio direktan.

'Imaju individualce koje svi volimo, ali drago mi je što im se ovo dogodilo, jer baš se u ovoj utakmici vidjelo koliko je važna momčad, a ne pojedinci. Oni nisu ekipa i Kylian Mbappé mora napustiti taj klub', poručio je Carragher.

  • +13
Bayern - PSG (uzvratna utakmica osmine finala LP-a) Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK