nije jedini

Engleski velikan nakon blamaže protiv trećeligaša odlučio kupiti Marija Mandžukića!

26.09.2019 u 13:07

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Mario Mandžukić, bez obzira što trenutno nije u fokusu Juventusova trenera Sarrija, itekako je zanimljiv na nogometnom tržištu

Naime, Mario Mandžukić, sada je već svima jasno, kod novog Juventusovog trenera Maurizija Sarrija nije u prvom planu i teško da će mu se sreća osmjehnuti, odnosno da će mu pružiti barem kakvu-takvu priliku za dokazivanjem.

Stoga nije ni čudo da se iz tjedna u tjedan, bez obzira što je tek prije 20-ak dana završio prijelazni rok, piše da će Mandžukić napustiti torinski klub.

Pisalo se kako su za Mandžukića jako zagrizli klubovi iz SAD-a, potom i iz Katara, ali moramo spomenuti da je u razgovoru za tportal njegov menadžer Ivan Cvjetković konstatirao kako se i tijekom ljeta puno pričalo, a njegov pulen nije nikamo otišao.

Naravno, kada Sarri nije igrao otvorenih karata i rekao Mandžukiću da na njega ne računa. A ponude koje su dolazile ipak nisu stizale iz nogometno atraktivnih liga.

Sada se situacija itekako promijenila. Bivši hrvatski reprezentativac čak ni ne konkurira za utakmice, a posljednjih dana piše se da bi ga u svojim redovima željeli neki engleski klubovi. O simpatijama iz Manchester Uniteda govorilo se duže vrijeme, pa se nije ništa realiziralo. Jer dojma smo da ljubav ipak nije bila baš tako jaka.

Međutim, sada se u kontekstu dovođenja spominje drugi engleski velikan, West Ham United, u kojem bi Mandžukić definitivno imao priliku pokazati što zna i može. Jer West Hamov trener Pellegrini raspolaže sa samo dva prava napadača, ali koji se nisu pretjerano iskazali u dosadašnjih šest kola (op.a., zabili su tek pet golova).

Dodamo li tome i podatak da su 'čekićari' u srijedu ispali iz Liga kupa porazom 0:4 od trećeligaša Oxforda, jasno je da bi im iskustvo, ali i Mandžukićeva borbenost itekako dobrodošli.

Osim toga, West Ham bi mogao ispuniti zahtjev Juventusa i platiti desetak milijuna eura odštete, koliko bi navodno Juve tražio.

Naravno, ništa se neće realizirati prije siječnja i zimskog prijelaznog roka.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin