Ostvario je san

Engleski tragičar s Eura jedva se oporavio od kritika koje je primio nakon finala, a sada je potpisao za najvećeg gradskog rivala kluba u kojem je počeo karijeru

23.07.2021 u 20:41

Bionic
Reading

Jadon Sancho je u 85 milijuna eura vrijednom transferu ostvario san i potpisao za Manchester United

Engleski nogometni doprvak Manchester United u petak je kompletirao dovođenje reprezentativnog napadača Jadona Sancha (21) iz redova Borussije Dortmund.

Transfer je dogovoren ranije ovoga tjedna, a njemački je klub objavio kako će United za Sancha izdvojiti 85 milijuna eura.

'Zauvijek ću ostati zahvalan Dortmundu što mi je pružio priliku igrati za prvu momčad iako sam znao kako ću se jednog dana vratiti u Englesku. Prilka za dolazak u Manchester United je ostvarenje sna', kazao je Sancho koji je u mlađim dobnim kategorijama bio član Unitedova gradskog rivala Manchester Cityja.

Prošle sezone Sancho je postigao 16 pogodaka uz 20 asistencija te je pomogao žuto-crnima u osvajanju Njemačkog kupa te trećeg mjesta u prvenstvu koje vodi u Ligu prvaka.

U finalu ovogodišnjeg EURA Sancho je bio jedan od trojice Engleza koji nisu iskoristili 11-erac u raspucavanju što je bio razlog da je prvak postala Italija.