USKORO U PREMIERSHIPU

Engleski prvoligaš kupuje igrača hrvatske druge lige

18.07.2013 u 14:01

Bionic
Reading

Nakon što su u doigravanju osigurali nastup u Premiershipu čelnici londonskog Crystal Palacea odlučili su se pojačati za novu sezonu, a jedan od onih kojeg žele je i mladi igrač zaprešićkog Intera Mislav Oršić

Crystal Palace izborio je prvoligaški status u Engleskoj, a to nije uspjelo u Hrvatskoj zaprešićkom Interu. Jedan igrač 'diva iz Zaprešića' mogao bi pojačati redove londonskog Crystal Palacea.

Kako pišu engleski mediji, trener Crystal Palacea Ian Holloway spreman je ponuditi 850 tisuća eura za 20-godišnjeg igrača zaprešićkog Intera Mislava Oršića koji je u 90 nastupa za 'keramičare' postigao 22 gola te ima četiri nastupa za mladu selekciju U21.

Oršićev menadžer Branko Hucika engleskim je medijima priznao kako postoji intere Crystal Palacea, no to nije jedini klub koji ga želi vidjeti u svojim redovima.

'Između svih ostalih klubova Premiershipa, Crystal Palace je jedno od opcija gdje bi Mislav mogao nastaviti svoju karijeru' te nastavio:

'Osim s nekim klubovima u Engleskoj za Oršića su zainteresirani još neki veliki europski klubovi, no s obzirom na stil igre, najviše bi mu odgovarao prelazak u Englesku.'