klasa koja ne tamni

Engleski mediji bruje o Luki Modriću; može li se dogoditi veliki preokret pa da se Hrvat preseli u jedan od najbogatijih klubova svijeta?

29.11.2021 u 12:22

Bionic
Reading

Iako mu je već 36 godina na leđima, Luka Modrić igra na najvišem nivou. I nije ni čudno to da ga i dalje žele u Realu, ali i u mnogim drugim klubovima

Tijekom vikenda ugledna Marca, inače sklona Kraljevskom klubu, objavila je tekst da su čelnici odlučili nastaviti suradnju s Lukom Modrićem, a da zbog hrvatskog veznjaka ni ne pomišljaju o dovođenju Paula Pogbe. Takvo povjerenje u Modrićeve kvalitete jasan je signal da bi hrvatski reprezentativac i sljedeće sezone trebao nositi dres Reala.

No očito je da u Modriću i drugi vide velik kapital, pa je tako The Sun ponovio priču da bi ga u svojim redovima rado vidio i Manchester City, odnosno da bi s njime volio raditi i Pep Guardiola.

Ono što dodatno daje na težini ovim glasinama jest veza između Manchester Cityja i američkog New York Cityja, kluba u kojem se ipak igra za nijansu manjim intenzitetom.

'Modrić je spreman krenuti putem Franka Lamparda, odraditi čaroliju u Manchester Cityju prije nego što ode u New York City, klub pod kišobranom Građana', navodi najtiražniji engleski tabloid The Sun.

U tu se priču uključio i veliki BBC, koji je vijest o Modriću stavio na naslovnicu rubrike 'nogometne glasine', uz naslov 'Modrić otvoren za prelazak u Manchester City'.

Naravno, što je istina, jedino zna Luka Modrić. A ono čime mi raspolažemo jest njegova opsesija Realom i želja da u najvećem klubu na svijetu završi karijeru.