prijetnja u zraku

Eden Hazard još nije ni došao u Real, a već stvara probleme Luki Modriću

10.04.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Ako je vjerovati engleskim i španjolskim medijima, transfer Edean Hazarda iz Chelseaja u madridski Real, gotova je stvar.

Iako je do prelaznog roka ostalo još dosta dana, neki su transferi navodno već unaprijed dogovoreni. Između ostalih, i onaj Belgijanca Edena Hazarda, koji bi dres Chelseaja trebao zamijeniti dresom madridskog Reala.

Doduše, prije nekoliko tjedana, engleski su novinari uvjeravali kako, s obzirom na zabranu kupovine igrača u sljedeća dva priejlazna roka, Chelsea neće ni kupovati, ali ni prodavati igrače koje ima pod ugovorom. Pa tako ni Hazarda.

  • +5
Premier liga, Chelsea - Huddersfield Town Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, sada pak uvjeravaju da je Hazard, na nagovor Zinedinea Zidanea, ali i zbog svoje dječačke ljubavi prema 'kraljevskom klubu', ipak odlučio napustiti Stamford Bridge.

I otišli su toliko daleko, te pišu kako je Hazard već u Realu zatražio da mu osiguraju dres s brojem 10 na leđima.

Zanimljivo, baš tu 'desetku' nosi naš Luka Modrić, što bi moglo dovesti do prvih trzavica u svlačionici Reala, ako se taj transfer uopće i dogodi.

Belgijanac je u sjajnoj formi i već je postigao 16 golova za Chelsea u tekućoj Premier ligi, a istovremeno je dodao i 12 asistencija, što u ukupnom zbroju znači da je uspješniji i od najboljih strijelaca Premier lige, jer Sergio Agüero zabio je 19 golova, uz sedam asistencija dok je Mohamed Salah zabio 18 golova i upisao sedam asistencija.

Nedavno su Englezi pisali da je Hazard odbio 'sedmicu', koju su nekad nosile Realove ikone Cristiano Ronaldo i Raul Gonzalez, a taj će broj u novoj sezoni i dalje nositi Mariano Diaz.