englezi se raspisali

Eden Hazard donio konačnu odluku: Znam što ću učiniti

06.02.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Sjani belgijski nogometaš, Eden Hazard, kojeg već nekoliko prijelaznih rokova Real pokušava dovesti na Santiago Bernabeu, donio je odluku o nastavku karijere

Kako prenose brojni engleski mediji, Eden Hazard je francuskoj radio-postaji RMC dao intervju.

Doduše, sve što je rekao, snimljeno je prije dva mjeseca, no tek ove srijede pušteno je u eter i mnogi u tome vide dobro tempiranu objavu.

A što je rekao Hazard?

' Znam što ću učiniti. Odlučio sam', kratko je izjavio Belgijanac, ne otkrivši ništa, ali ostavivši prostor za razne špekulacije. I odmah su krenula objašnjenja.

Pa tako svi mogu iščitati kako će Hazard, kojeg su u Real željeli dovesti još dok je momčad 'kraljeva' vodio Zinedine Zidane, najkasnije do 2020. godine preseliti na Santiago Bernabeu.

Chelsea je u teškoj situaciji jer Hazardu će sljedeća sezona biti posljednja u kojoj će imati ugovor uz 'plavce' i misle li nešto zaraditi, a ciljaju na barem 100 milijuna eura, morat će Hazarda pustiti ranije.

Navodno čelnici Chelseaja već razmišljaju o zamjeni za Edena, pa tako gledaju kako dovesti još jednog Hazarda - Thorana, tri godine mlađeg brata, koji igra u Borussiji iz Mönchengladbacha.

Navodno ni trener Maurizio Sarri nema ništa protiv prodaje ovog napadača.

'Ako zbilja misli otići, onda neka to i napravi', podržao je Sarri Hazarda koji je u nekoliko navrata rekao kako smatra madridski Real za najveći klub na svijetu.