SELE GA IZ CITYJA

Džeko kupio kuću u Dubrovniku; odmor mu pokvarili španjolski mediji!

03.07.2015 u 15:24

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana najpopularniji bih. nogometaš Edin Džeko kupio je u Dubrovniku modernu kuću kako bi za vrijeme godišnjeg odmora mogao uživati u najljepšem hrvatskom gradu. Međutim, odmor u društvu njegove ljepše polovice Amre kvare mu priče i napisi po španjolskim medijima o mogućem transferu u Španjolsku

Kako pišu španjolski mediji Edin Džeko sve je bliže transferu u Sevillu, klub koji je prošle sezone osvojio Europsku ligu, ali problem bi mogla biti odšteta koju bi za njega tražio bogati Manchester City. Navodno je Sevilla poslala ponudu od 15 milijuna eura (plus bonusi oko pet milijuna!) koju bi, realno, moglo platiti pola klubova u Europi.

Nakon što je Sevilla prodala Kolumbijca Carlosa Baccu u Milan otvorio se prostor za golgetera kao što je Džeko, a s obzirom da se prošlih sezona BH zvijezda nije 'nazabijala' golova u Cityju – možda je došlo vrijeme za promjene.

Otprije je poznato kako u Manchester Cityju traže za Džeku gotovo 30 milijuna eura i teško da će pristati na pola toga iznosa.

Nema sumnje kako je spretni Džeko, koji trenutačno uživa na odmoru u dubrovačkom Lapadu gdje je kupio kuću (više na dubrovački.hr), već do detalja ispitao sve što ga zanima o Sevilli svog dobrog prijatelja i suigrača iz reprezentacije Emira Spahića koji je u tom klubu igrao od 2011 do 2013. godine.

Naravno, moguće je da Džeko tijekom ovog prijelaznog roka završi i u nekom talijanskom klubu. Najviše se spominjala Roma, a nema sumnje kako ne bi imao ništa protiv da preseli u Rim. Gdje će ga dočekati kao kralja! Slatke brige za zvijezdu njegova ranga.

A photo posted by EdDzeko (@ed_dzeko) on