UTUČENA ZVIJEZDA

Dwight Howard izjavio kako nije sretan u Lakersima

18.02.2013 u 14:27

Bionic
Reading

Košarkaši Los Angeles Lakersa nisu imali nikakve šanse u gradskom dvoboju protiv Clippersa, meču koji se igrao u večeri prije početka All-Star vikenda u Houstonu

Clippersi su pobijedili 125:101, a nakon tog ogleda se najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant još jednom obrušio na svog suigrača Dwighta Howarda, kojeg istina nije prozvao imenom tom prilikom.

'Osjećam se jadno i pregaženo. Nadam se da se tako osjećaju i moji suigrači i da ćemo promijeniti sve loše stvari napravljene ove večeri. Kada te netko razbije s 20 ili 30 poena, onda je posljednja stvar koju moraš imati na pameti zafrkancija i smijanje', rekao je tada Kobe.

Kobe je pritom mislio na Dwighta Howarda, svog suigrača, kojeg su kamere TNT-a uhvatile kako na kraju čestita suparnicima s kojima se smijao, šalio, pa gotovo i radovao svemu što je prethodilo. I to nije bilo prvi put da su se Kobe i Howard zakačili.

Na All-Star vikendu je, pak, progovorio Howard.

'Nemojte me pitati o mogućoj promjeni na kraju sezone. Sada je u tijeku sezona i koncentriran sam na igru', rekao je Howard, ali i dodao:

'Moj prioritet je da se zabavljam na parketu. Nema ljepšeg osjećaja nego kad uživam dok igram košarku. Trenutačno? Ne, ne mogu reći da uživam u Lakersima, nisam sretan u tom klubu, to je istina.'