osim ozljede, sada još i ovo...

Duje Ćaleta-Car i neće biti baš sretan kada se vrati u Marseille: Olympique mu sprema neugodno iznenađenje...

02.09.2021 u 18:48

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car na dvoboju s Rusijom morao je zbog ozljede izaći u 84. minuti dvoboja. Još se čekaju rezultati nalaza, ali lako moguće je da će zbog te ozljede propustiti okršaj u Bratislavi protiv Slovačke, a potom i u Splitu protiv Slovenije

Joško Gvardiol na zagrijavanju uoči utakmice protiv Rusije osjetio je probleme te je izbornik Dalić uoči samog starta dvoboja, na teren poslao Duju Ćaletu-Cara, 24-godišnjaka koji je ovog ljeta bio na izlaznim vratima Olympiquea iz Marseillea.

No, transfer se nije dogodio, a sada ga je zadesio i ovaj peh, pa mu se prema pisanju francuskog dnevnika La Provence 'crno piše' po povratku u klub.

Naime, u Marseilleu su tražili način kako bi prodali Ćaletu-Cara jer bi u tom slučaju mogli na posudbu dovesti Aminea Haritea iz Schalkea, te u potpunosti registrirati Arkadiusza Milika kao svojeg igrača, a ne da ga se vodi kao posuđenog.

Međutim, navodno je Ćaleta Car odbio čak tri ponude koje je Marseille prihvatio, a bile su to ponude West Hama, kao i Wolvesa i Valencije.

Hrvatski reprezentativac odlučio je ostati i boriti se za svoje mjesto u momčadi Jorgea Sampaolija, iako je u jakoj konkurenciji Williama Salibe, Alvara Gonzaleza, Leonarda Balerdija, Luana Peresa i Jordana Amavija osuđen na klupu.

'Tako Ćaleta Car ove sezone dosad nije odigrao ni minute u četiri utakmice. Marseille će kazniti Ćaletu Cara najvjerojatnije izbacivanjem iz prve momčadi u rezervnu te zabranom treniranja s prvotimcima'.