nasmijao je sve

Duhoviti Nikola Mektić otkrio zašto će navijati za Hajduk: Ne znam koliko ću dugo živjeti...

08.02.2022 u 16:15

Bionic
Reading

Najbolji svjetski teniski par, Nikola Mektić i Mate Pavić, proteklih su dana boravili u Beogradu te su trenirali na terenima akademije Novaka Đokovića

Iako im početak 2022. godine nije bio za pamćenje, jer na Australian Openu ispali su već u drugom kolu od domaće kombinacije Kyrgios - Kokkinakis, dobro raspoloženje nije napustilo hrvatski par Mektić - Pavić, inače svjetski broj 1 u svojoj konkurenciji.

Tijekom boravka u Beogradu gostovali su na podcastu Wish&Go a tamo su pričali o svojoj karijerama, uspjesima, ali i situaciji s Novakom Đokovićem koji je početkom godine bio u središtu skandala, zbog privođenja, a potom i deportacije iz Australije, a zbog čega mu je i uskraćen nastup na Australian Openu.

'To je loša stvar za tenis. Toliko su se nekorektno i degutantno odnosili prema njemu, ipak je Novak to što je. Na stranu priča o cjepivu, ali taj način na koji su se oni odnosili je vrlo nekorektan', izjavio je Mate Pavić pa dodao.

'Mi smo ga podržali, naša podrška neće napraviti neku razliku, ali mislim da je nedostajalo podrške tenisača. Naročito od onih tenisača koji su prvi vrhu i zvučnijih imena'.

S obzirom na to da su Pavić i Mektić u dobrim odnosima s Đokovićem, jasno je da su stali na njegovu stranu i komentirali ignoriranje od strane ATP-a.

'Možemo se mi složiti ili ne složiti s njegovim razmišljanjima, ali cijela ta drama, način na koji su se odnosili prema njemu nije bio korektan. Jedan ATP koji je tu radi igrača, koji bi trebao zaštititi igrače, nije napravio apsolutno ništa', zaključili su.

Osim o tenisu, najbolji svjetski par dotaknuo se i nogometa, odnosno hrvatskog prvenstva.

Splićaninu Mati Paviću pri srcu je bijela boja, dok je Nikola Mektić - dinamovac. A kako je Hajduk u naletu, te euforija trese sve njegove navijače, Mektić je iskoristio priliku i našalio se na 17-godišnji post Bijelih.

'Ne navijam za Hajduk, navijam za Dinamo, ali nisam ja neki okorjeli nogometni navijač. Stvarno bih volio doživjeti u svom životu da Hajduk jednom osvoji prvenstvo, jer će to biti jako smiješno. Zato navijam da osvoje. Ne znam koliko ću dugo živjeti...', izjavio je Mektić i glasno se nasmijao.