'NISMO BAŠ TAKO LOŠI!'

Duhoviti hrvatski heroj 'bocnuo' i španjolsku izbornicu!

04.02.2017 u 22:36

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede u igri parova Nikola Mektić i Marin Draganja bili su vrlo opušteni i duhoviti te najavili da su spremni uskočiti ako je potrebno i zaigrati neki od odlučujućih mečeva u nedjelju...

Hrvatska Davis Cup reprezentacija nalazi se potpuno neočekivano na korak od prolaska u četvrtfinale u dvoboju protiv moćne Španjolske, nakon što su Mektić i Draganja u pet teških setova slomili Marca i Feliciana Lopeza te tako donijeli našim drugi bod u susretu.

Velika pobjeda nije izbacila iz takta hrvatske junake, a posebno dobro raspoložen u razgovoru za HRT bio je Nikola Mektić.

'Ovo je normalno, skroz normalno. Servirao sam kao Conchita Martinez, teško sam zadržavao svoje servise, poslije sam se popravio. No ja stvarno mislim da mi dobro igramo parove, vjerovao sam da je ovo moguće. Nismo mi baš toliko loši kako svi pričaju,' izjavio je Mektić, a Marin Draganja je dodao:

'Večerat ćemo, popiti pivu i pričati o zajedničkoj igri u parovima. Sutra napad na Španjolce nakon doručka.'

Pobjeda ove subote toliko je Marinu dala krila da se ponudio riješiti dvoboj u nedjelju.

'Ako se Franko nije oporavio ja i Nikola smo u odličnoj formi, možemo uskočiti,' zaključuje Draganja koji je posljednjih godina ipak specijalist za igru parova.