SPAS U ZADNJI ČAS?

Dugo se čekao bijeli dim iz Cibone. Vukovi kreću u sezonu sa Sesarom na klupi, a poznat je i veći dio igračkog kadra. Stiže i stranac

20.08.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Zadar je 1. kolovoza složio momčad i krenuo s pripremama. Ubrzo raskinuo suradnju s Amerikancem Dianteom Baldwinom. Split se okupio, zadržao ubojitog strijelca Shannona Shortera te doveo reprezentativce Dominika Mavru iz Zadra i Matu Kajalžić iz Gorice. Ovog potonjeg vratio u svoje redove. A Cibona?

Nešto konkretnije se nazire. Cibona će igrati sljedeću sezonu, klub neće propasti, a iako se cijela priča protegla na dva, tri tjedna kasnije nego je provotno bilo planirano, sada je posve jasno kako Vukovi u ponedjeljak počinju s treninzima, pišu Sportske novosti.

Josip Sesar će obaviti prozivku igrača, na prvom treningu uoči sezone naći će se osam igrača. Od toga će biti samo dva od onih koji su lani zaključili sezonu, to su Krešimir Radovčić i Ivan Majcunić. Dogovoreno je, pak, šest novih igrača, od kojih će se tri vratiti u Cibonu, a tri će prvi puta zaigrati za Vukove. Tri igrača koji se vraćaju pod Toranj su Sven Smajlagić, Krešimir Ljubičić i Lovro Mazalin, dok su tri nova igrača Borna Kapusta, Ivan Perasović i - za sada jedini stranac - Slovenac Blaž Mesiček.

S Vukovima će početi trenirati i neki igrači koji za sada nemaju angažman, pa nije isključeno da netko od njih i završi u momčadi za novu sezonu. Sasvim je jasno kako će dovesti još barem dva igrača u visokoj liniji, ali, barem u uvodnom dijelu sezonu momčad će se pokušati osnažiti, provjeriti i onda, eventualno, tijekom sezone dograditi, zaključuju Sportske novosti