BORBA ZA OZDRAVLJENJE

Drama teniske šampionke: U bolnici vodi najtežu bitku

29.07.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Bivša pobjednica Wimbledona Marion Bartoli još uvijek se nije oporavila od virusa zbog kojeg je ove godine dramatično smršavila, a nakon nedavne transfuzije krvi, na Instagramu je ustvrdila kako konačno vidi 'svjetlo na kraju tunela'...

Podsjetimo, osvajačica Wimbledona 2013. godine trebala je ovaj put nastupiti u konkurenciji veteranki, ali zbog zdravstveno opasne pothranjenosti liječnici u Londonu zabranili su joj nastup.

Bartoli je na turnir zaista došla neprepoznatljiva, a da je situacija dramatična i sama je potvrdila.

'Moj život je postao noćna mora. Smanjila sam se, a ne znam zašto. To što proživljavam je užasno. Bojim se za svoj život,' priznala je bivša tenisačica i otkrila:

'Moje tijelo odbija sve više toga, od hrane do električnih naprava. Ne mogu tipkati po mobitelu bez rukavica niti nositi nakit jer mi koža jako loše reagira. Čak moram prati ruke mineralnom vodom, jer ne mogu koristiti običnu. Ovo ne bih poželjela nikome.'

Bartoli je nedavno ponovo primljena u bolnicu, ali nakon transfuzije krvi na Instagramu je svojim fanovima poslala poruku punu optimizma.

'Ovo su mali koraci, ali konačno vidim svjetlo na kraju tunela kroz koji prolazim i uvijek ću biti zahvalna medicinskom osoblju koje se brinulo za mene,' napisala je Bartoli uz fotografiju u bolničkom krevetu.

#recovery #faith #fighter #whatdoesntkillyoumakesyoustronger ????

A photo posted by Marion bartoli (@bartolimarion) on