problemi za khediru

Drama oko Mandžinog slavnog suigrača: Zbog problema sa srcem hitno maknut iz sastava

20.02.2019 u 09:02

Bionic
Reading

Zbog srčane aritmije Sami Khedira dan uoči dvoboja s Atleticom u Madridu maknut je iz sastava Juventusa, a ove srijede liječnici su obavili zahvat nakon kojeg se mora najmanje mjesec dana odmarati...

Riječ je o 31-godišnjem njemačkom veznjaku koji je ove sezone zabio dva gola u Seriji A i u dresu Juventusa se nametnuo kao važna karika tijekom posljednje četiri godine.

  • +2
Serie A, Juventus - Parma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, trener Massimiliano Allegri uoči teškog gostovanja u osmini finala Lige prvaka kod Atletica otkrio je kako na Khediru neće moći računati i to zbog problema sa srcem.

Radi se o srčanoj aritmiji zbog čega je hitno maknut iz sastava, što je određeni hendikep za crno-bijele, iako su ove sezone uspijevali pronaći alternativna rješenja, s Bentancurom ili Canom uz Pjanića i Matuidija.

Khedira će prošao dan kasnije dodatne pretrage i iz Juventusa su potvrdili da je podvrgnut zahvatu kojim je riješen problem i vjeruju da bi se trebao vratiti fizičkim aktivnostima za oko mjesec dana.

Mario Mandžukić trebao bi pak biti spreman i zajedno s Cristianom Ronaldom od prve minute jurnuti prema golu Atletica za koji je igrao prije nego što je prešao u torinski klub...