to bi bio preokret

Traži se ogromna cifra: Inter sada zna koliko mora platiti Modriću da ga preotme Realu

20.02.2019 u 06:41

Bionic
Reading

Španjolski Telemadrid objavio je kako je Real ponudio 12 milijuna eura godišnje Luki Modriću uz produženje ugovora, a Inter će se morati što prije uključiti s još većom cifrom ako želi preoteti najboljeg nogometaša svijeta madridskom klubu...

Podsjetimo, naš 33-godišnji veznjak bio je spreman napustiti Madrid prošlog ljeta i karijeru nastaviti u Interu koji mu je nudio ugovor na četiri sezone i desetak milijuna eura godišnje, no na kraju je ipak odlučio ostati u 'kraljevskom klubu'.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U međuvremenu su u Realu shvatili da Modrić zaslužuje ostati u klubu do kraja svoje karijere, a španjolski Telemadrid javlja kako mu je ponuđena cifra od 12 milijuna eura godišnje i produženje ugovora na još dvije sezone, do 2022. godine.

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako Luka trenutno razmišlja o ponuđenom, no da mu još uvijek mogućnost prelaska u klub u kojem su već kolege iz reprezentacije Marcelo Brozović i Ivan Perišić nije neprivlačna.

No, Inter će morati brzo reagirati i još podebljati cifru ako se želi uključiti u ovu bitku. S obzirom na problem koje ima sa svojom najvećom zvijezdom Maurom Icardijem kojeg će morati prodati što prije uz odštetu od stotinjak milijuna eura, novac za Modrićevu plaću možda bi se i mogao naći.

Međutim, s druge strane, moguće je da će crno-plave napustiti i Ivan Perišić, a možda i Marcelo Brozović, dok je Šime Vrsaljko već otpisan pa ta ideja hrvatske ofenzive koja je Luku privlačila prošlog ljeta definitivno otpada.

U svakom slučaju, u ovom trenutku morala bi se pojaviti zaista ogromna novčana ponuda da Modrić odluči napustiti Real, klub s kojim je osvojio četiri Lige prvaka i gdje ga navijači obožavaju. Malotko u ovom trenutku vjeruje da će se to dogoditi...