brozović u problemima

Drama hrvatskog reprezentativca; trener ga zbog svađe sa suigračem uoči velikog derbija želi izbaciti iz momčadi

20.09.2019 u 12:03

Bionic
Reading

Marcelo Brozović proživljava teške trenutke u Interu. Naš se reprezentativac našao na udaru nakon što se u svlačionici sukobio s Lukakuom. Navodno je došlo do žestoke svađe, a suigrači su na vrijeme spriječili fizički obračun. Sada bi zbog toga Brozović mogao ispaštati

Subota, 21. rujna, 20.45 sati (MAXtv, Arenasport 4). Na rasporedu je jedan od najvećih gradskih derbija, onaj između Milana i Intera. No, Derby della Madonnina mogao bi proći bez našeg Marcela Brozovića koji se preko noći našao u nemilosti trenera Antonija Contea.

Talijanski mediji jučer su se raspisali o uzavrelim strastima u svlačionici Intera, navodno su se Marcelo Brozović i Romelu Lukaku našli u verbalnom okršaju, a suigrači su ih na vrijeme spriječili da se i fizički obračunaju.

>> Uzavrele strasti u svlačionici Intera; Marcelo Brozović i Romelu Lukaku 'u klinču', razdvajali ih suigrači

Lukaku je navodno pred svima kritizirao Brozovića koji je, prema njegovu mišljenju, imao previše izgubljenih lopti na utakmici Lige prvaka s praškom Slavijom (1:1). Kritike se baš i nisu svidjele našem reprezentativcu, pa je zamalo došlo i do obračuna kojeg je, navode izvori, inicirao hrvatski reprezentativac. Alexis Sanchez i Samir Handanović poslužili su kao 'tampon zona', razdvojili su ratoborne suigrače i spriječili veću 'štetu'.

Situacija je navodno sada pod kontrolom, no odnosi u svlačionici nepovratno su narušeni. U isto vrijeme svima je jasno kako trener 'nerazzurra' Antonio Conte neće više dozvoliti takve ispade, a kao primjer trebao bi poslužiti baš Brozović kojeg želi kazniti. I to izbacivanjem iz momčadi baš uoči subotnjeg derbija s Milanom!

  • +2
Inter Milano - Slavija Prag, 1. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

No, izvori bliski treneru Intera govore kako se Conte još uvijek premišlja. Ipak se radi o derbiju s najljućim rivalom, a Brozović je ključna figura u veznome redu 'nerazzurra' i bilo bi izrazito glupo izbaciti ga iz momčadi u predvečerje derbija. Istina je i ta da Conte ima zamjenu za Broza, tu je 22-godišnji Nicolo Barella koji je protiv Slavije u 71. minuti zamijenio našeg nogometaša, a onda je u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio za 1:1.

Conte bi ga uvođenjem u startnu postavu Intera nagradio za sve što je odigrao protiv Slavije. Pa ipak, igra se Derbi della Madonnina, nema tu previše prostora za 'manevre' i izmišljanje tople vode. Zato Conte, barem za sada, nije odlučio kako će kazniti Marcela Brozovića, za derbi s Milanom trebaju mu sve raspoložive snage.