šire se glasine

Doznali smo hoće li madridski Atletico uistinu prodati Nikolu Kalinića

16.01.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Napadač Atletico Madrida i hrvatski reprezentativac kojeg je izbornik Dalić bio prinuđen udaljiti sa svjetskog prvenstva, Nikola Kalinić, posljednjih se dana spominje u kontekstu odlaska iz svog aktualnog kluba

Prošlog ljeta, dok su njegovi suigrači oduševljavali na svjetskom prvenstvu u Rusiji, a on bio 'razapinjan' po medijima zbog nezadovoljstva svojim statusom u reprezentaciji, Nikola Kalinić napravio je veliki transfer te je iz Milana preselio u madridski Atletico.

No, dolazak u Madrid nije protekao baš u najidelanijem scenariju jer Kalinić u sastavu Diega Simeonea nije baš dobivao veliku minutažu. Kumovala je tomu i ozljeda gležnja početkom rujna.

  • +3
Nikola Kalinić u dresu Atletica Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL

Ipak, kako je vrijeme odmicalo, a posebice nakon ozljede Diega Coste, argentinski stručnjak ipak je počeo više gurati Kalinića 'u vatru', a (bivši) hrvatski reprezentativac nakon šest mjeseci prekinuo je golgeterski post, zabivši 8. prosinca gol Alavesu.

Potom je zabio i Valladolidu, ali i u Kupu kralja, pa statistika od tri gola i odigranih 674 minute u dresu Atletica i ne izgledaju tako loše.

Međutim, ovih dana dio medija prenio je vijest kako bi Kalinić mogao promijeniti sredinu, jer zbog ozljede Diega Coste, navodno u Atletico žele dovesti Alvara Moratu iz Chelseaja. U tom slučaju Atletico bi trebao i nešto novca, a prodaja kalinića donijela bi dio.

I zato smo kod ljudi bliskih Nikoli Kaliniću provjerili kakva je situacija.

'Ni govora, barem zasad, nema o odlasku Nikole iz Madrida. Pa tek je došao, a osim toga u posljednje vrijeme počeo je i dobivati minutažu. Istina, nogomet je veliki biznis, i nikad ne znate što se može dogoditi do kraja prijelaznog roka, ali prema našim informacijama, o prodaji Nikole Kalinića zasad se ne razmišlja', potvrdio nam je to izvor blizak Nikoli Kaliniću.