CHELSEA UBRZAO STVARI

Došlo je vrijeme za Modrićev odlazak...

21.05.2012 u 09:51

Bionic
Reading

Sjajne Modrićeve igre u dresu Tottenhama, koje su ga svrstale među najkorisnije igrače engleske lige, očito su opčinile sve koji nešto znaće u nogometnom svijetu, pa se po otočkim medijima sve glasnije najavljuje Lukin odlazak iz 'spursa'

Deja vu bi se ovog ljeta trebao odigrati na White Hart Laneu kad je status hrvatskog nogometaša Tottenhama Luke Modrića u pitanju, piše britanski dnevnik Mirror.

Isti list navodi da je 26-godišnji veznjak spreman drugi put od predsjednika Daniela Levyja zatražiti da ga pusti iz kluba, kao što je već učinio prošlo ljeto zatraživši transfer u Chelsea.

Iza poteza koji najavljuje Mirror stoji, naravno, pobjeda Chelseaja u finalu Lige prvaka u Münchenu, kojom je Tottenham ispao iz kruga engleskih klubova za Ligu prvaka. Propuštanje osvajanja trećeg mjesta pokazalo se time itekako skupim za Harryja Redknappa, s obzirom na to da je mogućnost odlaska iz kluba zbog drugoga uzastopnog promašaja Lige prvaka najavio i Gareth Bale.

Za hrvatske je medije Modrić ovih dana izjavio da je ovog trenutka potpuno posvećen nastupu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu, te da će o klupskoj budućnosti razmišljati po svršetku turnira u Poljskoj i Ukrajini.