u formi života

Donna Vekić spremna na tenisko čudo: Planira ponoviti podvig svog dečka!?

31.08.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Donna Vekić nikad nije tako dobro izgledala na terenu kao u prvim kolima na US Openu ove godine, a fotografijom uz prošlogodišnjeg osvajača Stanislasa Wawrinke jasno je pokazala što joj je ambicija do kraja turnira...

Naša 21-godišnja tenisačica imala je slabih razdoblja u svojoj karijeri i dugo vremena nije bila u stanju povezati dvije pobjede na WTA razini, no to je sada daleka prošlost.

  • +3
Donna Vekić na US Openu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vekić je na US Open došla kao 52. tenisačica svijeta, a mogla bi nakon turnira biti puno bolje rangirana, jer igra zbilja fenomenalno. U mečevima prvog i drugog kola protiv Haddad Maiaje i Peng izgubila je ukupno tek pet gemova i u velikom stilu grabi prema svom najvećem uspjehu ikad na jednom Grand Slam turniru, ulasku u osminu finala.

Zasluge pripadaju i novom treneru Nicku Horvatu koji ju je preuzeo u zadnjih godinu dana, a čini se da suradnja zasad funkcionira perfektno.

Vekić sljedeći meč igra protiv Sevastove u petak, ali tu njezinim ambicijama nije kraj, ako ćemo suditi prema posljednjoj objavi na Facebooku.

Naime, fotkala se u New Yorku pokraj fotografije svog dečka Stanislasa Wawrinke koji je prošle godine osvojio ovaj Grand Slam turnir, uz znakovitu poruku:

'Imam dobar osjećaj,' napisala je Donna, uvjerena da i ona može ponoviti sličan podvig.

Stanislasa zbog ozljede ove godine nema u New Yorku i preostaje mu tek raditi ono što je Donna morala mnogo puta: pružiti potporu svom partneru i navijati...