je li ovo bio rastanak?

Dominik Livaković progovorio o odlasku iz Dinama: Razgovarat ću s ljudima u klubu...

29.05.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama osvajanje naslova prvaka proslavili su pobjedom protiv Gorice 4:1, a posebno je emotivan trenutak bio kad su navijači s tribina skandirali kapetanu Dominiku Livakoviću te zazivali njegov ostanak na Maksimiru

Trener Dinama Igor Bišćan u 82. minuti je iz igre izvadio kapetana Dominika Livakovića, a cijeli je Maksimir započeo gromoglasno skandiranje.

'Livi, ostani, Livi ostani', orilo se s tribina. Navijači su svoje rekli iako turski mediji tvrde kako je Livaković već sve dogovorio i odlazi u Fenerbahče.

'Kako se osjećam? Savršeno, stvarno kad doživiš ovo kao igrač... Najbitnije da smo pobijedili, hvala publici što je došla u ovako velikom broju. Napunili smo stadion i to je nešto što njegujemo zadnjih godina. Tako i treba biti', rekao je kapetan Dinama Dominik Livaković te se osvrnuo na mogući odlazak iz Maksimira ovog ljeta:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Polako, razgovarat ću s ljudima u klubu. Nisam još ništa dogovorio s Turcima, vidim da se svašta piše, ali nisam, to je sigurno. Vidjet ćemo sve, tu mi je stvarno lijepo, sjest ćemo i razgovarati. Sad se moram koncentrirati na Ligu nacija jer imamo veliku priliku osvojiti to kao reprezentacija.'

Pehar osvajača SuperSport HNL-a Livaković je preuzeo u dresu svog donedavnog suigrača, sad već bivšeg kapetana Dinama Arijana Ademija.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +61
Dinamo - Gorica, 28.5.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Aki mi je na početku sezone dao da dignem trofej Superkupa. Ustvari, nisam ga ni pitao, on mi je rekao: 'Hajde ti digni!' Stvarno sam mu zahvalan na tome. On mi je i prijatelj, bio je donedavno tu i on je ikona', pojasnio je Livaković.