lavina kritika

Dominik Livaković na udaru navijača; pogledajte kakav je gol primio s čak 25 metara

10.11.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Fenerbahče je u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 2:0 u gostima kod Ludogoreca, a nakon susreta na udaru navijača turskog velikana našao se hrvatski golman Dominik Livaković kojem posebno zamjeraju jednu stvar

Fenerbahče je izgubio drugu utakmicu u nizu, nakon što je u turskom prvenstvu na svom terenu poražen 3:2 od Trabzonspora, u četvrtak je izgubio 2:0 u Konferencijskoj ligi na gostovanju kod Ludogoreca.

Jedan od tragičara ovog poraza bio je i naš reprezentativni golman Dominik Livaković. Već u 18 minuti utakmice primio je Livi golčinu koju neće tako brzo zaboraviti.

Poljak Jakub Piotrowski je opalio s 25 metara, a Livaković nije stigao ni reagirati, samo je nemoćno promatrao kako lopta para lijeve rašlje njegovog gola.

'Mora se reći da je Livaković kod prvog gola imao problema s koncentracijom. U tom je trenutku protivnički igrač ležao u njegovom petercu. Mislio je da će lopta biti izbačena iz igre. Naravno da je bio u krivu. Bez obzira na sve, igra se ne prekida dok sudac to ne signalizira', pišu turski mediji, a na društvenim su mrežama navijači Fenerbahčea lavinom kritika zasuli Livakovića. Gol se proširio društvenim mrežama, a pogledajte ga OVDJE.

'Primio je smiješan gol, ali Livaković je upravo to... Reprezentativni golman koji prima 30 golova i kojeg niti jedan veliki klub nije htio dovesti. Interesa nije bilo čak ni nakon što je dobro branio na Svjetskom prvenstvu', pišu ljutiti navijači Fenera uz posprdni dodatak:

'On je golman svjetske klase, samo što je primio sve što su suparnici puknuli prema golu...'

I neki su turski mediji izrazito kritični prema golmanu 'vatrenih' koji se u posljednje dvije utakmice baš i nije iskazao...

'Uopće nije bilo nikakve potrebe davati toliko novca za Livakovića. Pa koja je razlika između njega i Altayja Bayindira (koji je ovog ljeta prodan Manchester Unitedu!)? On prima gol iz svakog udarca iz daljine, to je nevjerojatno i neprihvatljivo za golmana koji je toliko plaćen', piše turski novinar Gokhan Dinc koji se specijalizirao za praćenje Fenerbahčea.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'