galantan kao i uvijek

Domagoj Vida sjetio se onih koji su se patili dok je on s navijačima slavio

14.01.2019 u 16:21

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i stoper turskog Bešiktaša, Domagoj Vida, poznat po svojim spontanim izjavama i proslavama, zbog čega ga vole u svim momčadima, još je jednom iskazao svoju veličinu

I dok pomalo s nostalgijom 'vrtimo slike' iz srpnja prošle godine, kada su hrvatski reprezentativci oduševili nogometni svijet, a potom ih hrvatski navijači nagradili veličanstvenim dočekom, Domagoj Vida očito još uvijek živi u tom filmu.

Naime, ovih je dana, u znak zahvale svim policajcima koji su osiguravali dočeke hrvatskim nogometašima, počev od Zagreba, potom u Splitu, Varaždinu, Zadru, Slavonskom Brodu i svim ostalim mjestima u koja su se pojavljivali hrvatski reprezentativci, odlučio im se još jednom zahvaliti. I to dresom s finalne utakmice, protiv Francuske, na koji su se potpisali svi reprezentativci.

'Kao zahvalu za sudjelovanje i angažman u dočeku člana nogometne reprezentacije Hrvatske prigodom povratka sa svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji i osvojene srebrne medalje u srpnju 2018. godine, Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom i potpisima svih igrača hrvatske reprezentacije. Jedan takav dres, za uspomenu i sjećanje na dane ponosa i slave, poklonio je i Policijskoj postaji Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u Donjem Miholjcu', piše na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

Naravno, Vidi su doček pripremili u njegovom Donjem Miholjcu, gdje se provozao u narodnoj nošnji, ali i na kočiji.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL