TORTA ZA SLAVLJENIKE

Domagoj Vida se obratio mladim igračima: Imam želju, pokušajte me uhvatiti...

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 16.11.2022 19:20
  • Objavljeno 16.11.2022 u 19:02
Bionic
Reading

Na večeri u hotelu poslije pobjede Vatrenih nad Saudijskom Arabijom priređena je svečanost u čast dvojice slavljenika, Domagoja Vide i Marcela Brozovića

Domagoj Vida slavljeničku je tortu prerezao u čast stotog nastupa za reprezentaciju, a Marcelo Brozović u ime tridesetog rođendana, javlja HNS.

“Hvala na čestitkama, a tebi Vida čestitke na stotom nastupu za reprezentaciju, nadam se da će ih biti još toliko. Svima želim sreću na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nadam se da ćemo biti za jedno mjesto više plasirani, nego u Rusiji”, rekao je dobro raspoloženi Brozović.

  • +4
Navijači na utakmici Saudijska Arabija - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Osim prigodne torte, Domagoj Vida dobio je i dres sa svojim prezimenom i brojem 100 na leđima, koji mu je uručio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ali i Uefinu medalju te kapu, što je uobičajeni dar Europske nogometne federacije svim igračima nacionalnih momčadi kad upišu stoti nastup.

“Domagoj, čestitam ti od srca, možeš biti primjer svim suigračima, pogotovo mladima. Drago mi je da si ušao u “Klub 100”, nadam se da ćeš još puno dati za Hrvatsku, kao igrač, ali vjerujem da ćeš i u budućnosti biti dio naše obitelji. Danas smo još jednom dokazali da smo obitelj, Krama je zabio jubilarni, dvadeseti gol za reprezentaciju i zajedničkim smo snagama došli do pobjede kad je bilo jako teško. Domagoj, hvala na svemu, vjerujem da ćeš biti uzor ostalim suigračima, a ovim zajedništvom možemo napraviti puno toga”, poručio je prvi čovjek HNS-a, Marijan Kustić.

  • +23
Saudijska Arabija - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Šlag je, naravno, ostao za kraj…

“Hvala svima na čestitkama, hvala predsjedniku Kustiću, Ivi i šefu koji mi je omogućio da upišem stoti nastup, a najviše hvala vama suigračima jer bez vas to ne bi išlo. Pomažete mi da i u 33. godini iz dana u dan budem bolji igrač i čovjek. Vama mlađima želim da me pokušate uhvatiti, a svima nama želim puno zdravlja i sreće. I da u Kataru napravimo još bolji rezultat, nego u Rusiji”, rekao je Domagoj Vida.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal