DOBRE VIJESTI

Borna Barišić je pretrpio težak prekršaj protiv Saudijaca. Nakon utakmice svima je laknulo: Nema ozljede, sve će biti u redu i s Erlićem

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 16.11.2022 16:59
  • Objavljeno 16.11.2022 u 16:35
Bionic
Reading

U jednom trenutku hrvatskom reprezentativcu Borni Barišiću je ukazivana pomoć na terenu. Srećom, grubi start Saudijca nije ostavio posljedice, a izgledalo je vrlo opasno

Hrvatska nogometna reprezentacija je u jedinoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Katru pobijedila Saudijsku Arabiju 1-0 golom Andreja Kramarića u 82. minuti.

  • +4
Navijači na utakmici Saudijska Arabija - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Hrvatska je igrala u kombiniranom saszavu u kojem je priliku u prvoj postavi dobio Borna Barišić. Igrač Glasgowa u 60. minuti pretrpio je ružan prekršaj. Suadijac mu je snažno uletio u noge, ali srećom sve je dobro prošlo i Barišić će spreman dočekati Svjetsko prvenstvo.

''Nema ozljede, nije bilo lako, dobro je da smo pobijedili, teški su bili uvjeti. Nismo dobro izgledali, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. Nema nikakvih ozljede, mislim da će i Martin Erlić biti dobro'', rekao je Borna Barišić nakon utakmice, javlja Gol.hr.

  • +23
Saudijska Arabija - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

''Utakmica je poslužila da se naviknemo na uvjete, bitna je pobjeda za atmosferu. Umoran sam nakon 90 minuta, ali sve je ok'', završio je branič Vatrenih. Ovo je za Barišića prvo Svjetsko prvenstvo, kao i za većinu sadanjih Vatrenih.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal