FIFA_SP_2018.svg

KAD ON STANE IZA LEĐA

Domagoj Vida još jednom 'zapalio' društvene mreže; opet je zalijevao s pivom, a 'žrtva' je bio...

Bionic
Reading

Domagoj Vida najveći je zafrkant u svlačionici hrvatske reprezentacije, a nakon trijumfa protiv Danske njegova žrtva bio je Ivan Rakitić

Nije nikakva tajna da naše reprezentativce poslije utakmice u svlačionici čeka gajba piva, jer poznato je da to piće opušta mišiće. Naravno, u normalnim količinama.

A gdje je pivo tu je onda i Domagoj Vida. Stoper Hrvatske još dok je nosio dres zagrebačkog Dinama bio je kažnjen sa 100 tisuća eura zbog otvaranja piva u klupskom autobusu dok se putovalo na utakmicu Kupa te je izbačen iz njega, a u jednom intervjuu za strane medije je na pitanje koje bi tri stvari ponio na pusti otok opalio:

'Hm, djevojka, lopta i pivo.’

Vida se s godinama nije primirio i dalje slovi za velikog šaljivca, a u kombinaciji sa pivom može biti i opasan po suigrače. Tako je na zajedničkoj fotgrafiji poslije pobjede nad Danskom u svojim rukama imao dvije boce piva, a jedno je u tome trenutku izlijevao na glavu Ivana Rakitića.

Ni takvo polijevanje u svlačionici reprezentacije nije mu prvi puta. Nešto slično je napravio izborniku Zlatku Daliću kada je Hrvatska s Grčkom odigrala neodlučeno u Pireju te je izborila plasman na SP.

A ako vam nije dosta Vide i piva, evo kako naš reprezentativac pleše na pjesmu Prljavog kazališta 'Previše suza u mom pivu' - to pogledajte OVDJE.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +19
Hrvatska - Danska, navijači na stadionu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal