OSTALA NA TERAPIJI

Doktor upozorio Sandru: Do sada si imala sreće...

12.07.2014 u 14:13

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković iz Glasgowa se uputila prema Irskoj gdje će pokušati zaliječiti staru ozljedu leđa koja se ponovno javila uoči jučerašnjeg mitinga Dijamantne lige...

Unatoč bolovima, olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska u Škotskoj je osvojila drugo mjesto i osigurala ukupnu pobjedu u Dijamantnoj ligi i treću godinu zaredom. Sada se, međutim, mora posvetiti ozljedi, odnosno pokušaju da je sanira.

'Idem u Irsku u posjeti klinici u kojoj bih trebala sanirati ozljedu. Tamo ću nakon višednevnih tretmana, ako sve prođe u najboljem redu, ostati do srijede. U dogovoru s liječnikom, zaključili smo da je ovo je najbolja opcija jer, kako je i on sam rekao, 'imala si sreće do sada, a mlada si i budućnost je pred tobom'. Nadam se da će biti sve u redu i da će tretmani pomoći, te da ću se nakon toga osjećati bolje. Na meni je samo čekati i vjerovati u najbolje,' poručila je Perković.

Sljedeći bi nastup u Dijamantnoj ligi hrvatska rekorderka trebala imati 21. kolovoza u Stockholmu, ali prije toga je očekuje Europsko prvenstvo u Zürichu (12. - 17. kolovoza) na kojem će loviti treći uzastopni naslov.