FINALS TORINO

Đoković slomio Poljaka, ali više ne ovisi samo o sebi, polufinale je daleko...

16.11.2023 u 17:35

Bionic
Reading

Srpski tenisač Novak Đoković pobijedio je u četvrtak u susretu 2. kola Zelene skupine ATP Mastersa u Torinu sa 7-6(7), 4-6, 6-1 Poljaka Hurberta Hurkacza nakon dva sata igre

No poljski tenisač je pomogao Talijanu Janniku Sinneru da osigura plasman u polufinale ATP Mastersa. Hurkacz, koji je zamijenio ozlijeđenog Grka Stefanosa Tsitsipasa, osvojio je jedan set protiv prvog igrača svijeta i branitelja naslova.

Naime, Đoković je dobio prvi set sa 7-6 (7/1), ali je Poljak dobio drugi set 6-4. Osvajanje ovog seta jamči Sinneru nastup u polufinalu čak i prije njegovog posljednjeg meča u četvrtak navečer protiv Danca Holgera Runea.

Sinner će biti prvi Talijan koji će sudjelovati u polufinalu ATP Mastersa.

Đokoviću, koji je u utorak izgubio od Sinnera, ni ova pobjeda protiv Hurkacza, ne jamči sudjelovanje u polufinalu. On i Rune imaju svaki po jednu pobjedi i jedan poraz. Ukoliko Rune pobijedi Sinnera u zadnjem meču u Zelenoj skupini, Đoković bi ostao bez polufinala.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'