STIGLA POTVRDA

Đoković povukao novi važan potez za svoju karijeru; je li mu to pametno?

22.11.2017 u 16:59

Bionic
Reading

Novak Đoković se krajem prosinca vraća na teniske terene i to s pojačanjem u stručnom stožeru, jer je dio trenerskog tipa postao bivši češki tenisač Radek Štepanek

Srpski tenisač posljednjih mjeseci se bori s ozljedom lakta zbog čega je ispao iz TOP 10, a za povratak je izabrao turnir u Abu Dhabiju 28. prosinca.

Đoković će se na Touru pojaviti u društvu novog lica, naime uz prvog trenera Andrea Agassija Srbin je doveo i Radeka Štepaneka koji će biti s njime na svim turnirima osim na Grand Slamovima.

  • +13
Novak Đoković Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI

Štepanek je u karijeri u jednom trenutku bio četvrti na svijetu, osvojio je pet titula u pojedinačnoj konkurenciji, a na Grand Slamovima najveći rezultat mu je četvrtfinale Wimbledona 2006. Dakle, ništa posebno...

Zbog svojeg ponašanja na terenu nije bio previše omiljen kod drugih tenisača, ali zato je kod igračica što potvrđuju veze Čeha s nekima od njih kao što su Hingis, Kvitova i Vaidisova.

'To je bivši igrač koji je imao dobru karijeru i uspio je izvuči maksimum iz sebe u većini slučajeva. Nije bio prvi na svijetu, ali je bio dovoljno pametan i uporan. Uz to, to je netko čije su životne vrijednosti slične kao i moje', izjavio je Đoković.

A može li Štepanek zaista pronaći rješenje za Đokovićevu krizu u kojoj je bio i prije ozljede te ga vratiti na pobjedničke staze vidjet ćemo u 2018.