PREMOĆNA POBJEDA

Dok u Realu zavlače Modrića s potpisom ugovora, u Dinamu pokazali veliki respekt

18.04.2023 u 08:18

Bionic
Reading

Dinamovi navijači i vlasnici $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com mogli su od 11. do ponedjeljka 17. travnja sudjelovati u ekskluzivnom izboru naziva trening terena broj četiri.

Kako piše službena stranica kluba, u izboru su bila imena četiri velika virtuoza sredine terena koji u svojim vitrinama imaju osvojenu Ligu prvaka, a uz to su ostavili velik trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - Luka Modrić, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki i Mateo Kovačić.

Najviše glasova, točnije 44.91%, dobio je nekadašnji kapetan Dinama, kasnije najbolji igrač svijeta, vođa hrvatske reprezetacije te jedan od najboljih igrača Real Madrida - Luka Modrić. S plavima je osvojio tri naslova prvaka, od čega dvije dvostruke krune kao i jedan Superkup.

U karijeri je čak pet puta osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, a najveću nagradu dobio je 2018. godine kada je osvojio Zlatnu loptu. Reprezentaciju je predvodio do srebra na Mundijalu u Rusiji 2018. i do bronce u Kataru 2022. godine.

Karijeru mu krasi i bezbroj individualnih priznanja poput višestrukog uvrštavanja u najbolju momčad UEFA Lige prvaka, najbolju momčad španjolske La Lige, osvajanje nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, višestruko osvajanje nagrade za najboljeg hrvatskog sportaša godine Franjo Bučar kao i mnoge druge.

Inače, dok mu u Dinamu zahvaljuju na tim prekrasnim uspomenama, u Realu još uvijek odugovlače s potpisivanjem novog ugovora.