Pripreme za Katar

Dok se Hrvatska bori za osminu finala Eura, HNS donio važnu odluku za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i utakmicu sa Slovačkom

18.06.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez odlučio je da će se protiv Slovačke igrati u Osijeku

Hrvatska nogometna reprezentacija će danas od 18 sati na Euru 2020 igrati protiv Češke i tražiti pobjedu koja bi značila veliki korak ka osmini finala. U međuvremenu se u Hrvatskom nogometnom savezu radi i na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

HNS je odlučio gdje će se igrati kvalifikacijska utakmica za Mundijal u Kataru u kojoj će Hrvatska dočekati Slovačku. Susret je na rasporedu 11. listopada, a igra se na Gradskom vrtu u Osijeku.

'Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odabrao je stadion Gradski vrt u Osijeku za domaćinstvo utakmice Hrvatska - Slovačka. Utakmica Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine između Hrvatske i Slovačke bit će odigrana 11. listopada na stadionu Gradski vrt u Osijeku', poručili su iz HNS-a pa dodali:

Tri dana prije susreta u Osijeku, Vatreni će gostovati na Cipru. Hrvatska reprezentacija neporažena je u Osijeku gdje je odigrala 12 utakmica te pritom 10 puta pobijedila, uključujući četiri pobjede i jedan remi u natjecateljskim utakmicama.'