ODABRAO BUNDESLIGU

Dogovoren Kramarićev transfer; znamo i kamo

19.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon mjeseci čekanja da se Claudio Ranieri smiluje i dâ koju minutu našem Andreju Kramariću, sreća se ipak osmjehnula hrvatskom reprezentativcu

Naime, već mjesecima traje agonija nekad najboljeg strijelca MAXtv prve lige; bivši igrač Dinama, Lokomotive i Rijeke, Andrej Kramarić od proljetnog dijela sezone nosit će dres njemačkog Hoffenheima.

Uspjeli su to nakon višednevnih pregovora s vlasnicima Leicestera dogovoriti Kramarićevi zastupnici Balaban i Cavaliere; dogovorili su posudbu u ovaj njemački klub koji nakon 17 kola zauzima posljednje 18. mjesto, sa samo dvije pobjede.

'Dogovorili smo suradnju, a ja upravo krećem na put prema Njemačkoj kako bismo tijekom utorka i formalizirali sve detalje transfera. Kako sada stvari stoje, Andrej će do ljeta biti na posudbi, a potom Hoffeheim može otkupiti ugovor', rekao je kasno navečer u ponedjeljak za tportal.hr Boško Balaban

Inače, u tom je klubu dvije godine igrao i Josip Šimunić, asistent izbornika Ante Čačića

Podsjetimo, Kramarić se prošle zime kao najbolji igrač MAXtv Prve lige preselio iz Rijeke u Leicester te pomogao 'lisicama' da sačuvaju premijerligaški status. No nakon dolaska Ranierija, pod kojim je Leicester napravio velike rezultate i trenutačno se nalazi na vrhu tablice, Kramarić nije dobio minutažu.

A kako želi na Euro, poslušao je savjet i Ranierija i Čačića te odlučio promijeniti sredinu.

Sretno, Andrej!