NAJVEĆI MOGUĆI SPEKTAKL

Dogovor je sve bliže; informacija koja će u trans baciti milijunsku vojsku obožavatelja Cristiana Ronalda i Lionela Messija

31.12.2022 u 17:30

Bionic
Reading

Nogometni svijet dobit će još jedan dvoboj Cristiana Ronalda i Lionela Messija na terenu, pregovori su u završnoj fazi

Portugalski nogometaš je u petak potpisao najbogatiji ugovor karijere sa Al Nassrom koji mu donosi 200 milijuna eura po sezoni (plaća, bonusi, sponzori), a društvene mreže su 'eksplodirale'. Fanovi diljem svijeta smatraju da se je Cristiano Ronaldo na taj način umirovio, oprostio od ozbiljnog nogometa i da ga više nikad nećemo gledati na terenu protiv najvećeg rivala Lionela Messija.

No, ovo zadnje nije točno. Već 19. siječnja bi mogli gledati sudar dva najpopularnija i najbolja igrača današnjice. Naime, PSG je u završnim fazama pregovora sa Saudijskim nogometnim savezom oko odigravanje prijateljske utakmice na spomenuti datum.

S jedne strane bi bio francuski prvak, a s druge kombinirana momčad igrača Al Hilala i Al Nassra. Lionel Messi nosi dres PSG-a, Crsitiano Ronaldo Al Nassra te bi u Saudijskoj Arabiji opet trebali odmjeriti svoje nogometni znanje.

Ova utakmica se trebala igrati u prvim danima nove godine, ali je zbog nekih slučajeva koronavirusa pomaknuta za desetak dana.

Inače, kao posljednja međusobna utakmica između Ronalda i Messija je susret 8. prosinca 2020. između Barcelone i Juventusa u Ligi prvaka.