SRBI IM NE VJERUJU

Dočekani kao heroji: Albanski igrači pokazali svoje ozljede!

15.10.2014 u 16:39

Bionic
Reading

Nogometaše Albanije dočekalo je nekoliko tisuća navijača nakon mučne utakmice u Beogradu, a Xaka, Cana, Rama i Lila pokazali su ozljede koje tvrde da su zaradili u tučnjavi s bijesnim navijačima…

Sramotna utakmica u Beogradu ostavila je mnogo repova, a ekstremni krugovi obje zemlje u njoj su našli vlastite heroje. Albance je tako mnoštvo dočekalo na aerodromu i slavilo ih nakon prekinutog susreta i velike tučnjave, dok Srbi veličaju Mitrovića koji je uspio zastavu Velike Albanije spustiti na zemlju.

Utakmica je ostavila i fizičke posljedice na igračima Albanije. Taulant Xaka te njegovi suigrači Cana, Rama i Lila fotografirali su svoje ozljede lica, vrata i nosa koje tvrde da su zaradili u sukobu s radikalnim srpskim navijačima. Srpski pak Kurir tvrdi da to nije istina i da ih je većina nastala u duelima tijekom utakmice.

Nakon susreta nastavile su se provokacije na društvenim mrežama. Albanci su zahvalili Srbiji na 'laka tri boda', a braća Xaka, albanski i švicarski reprezentativac, nacionalistički su veličali svoju zemlju te poručili Srbima da će se uvijek boriti protiv njih.