UTUČENI FRANCUZI

Dirljiv potez dječaka nakon finala Eura postao apsolutni hit

13.07.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Pobjeda Portugala nad domaćinom Eura Francuskom 1:0 odjeknula je širom svijeta kao prava senzacija. Tisuće francuskih navijača stadion Stade de France napustile su u suzama, a scena mladog portugalskog navijača kako tješi uplakane domaće navijače obišla je svijet

Dramatično finale  Francuske i Portugala završilo je tek nakon 120 minuta igre i to golom Edera u 109. minuti udarcem s 20-ak metara.

Malo tko je mogao očekivati da će Portugal, koji se jedva plasirao u osminu finala (zamalo ga je izbacila Mađarska!), otići do kraja.

Tako će u povijesti ostati upisano da je Portugal osvojio prvu titulu europskog prvaka u finalu koje je odigrano u predgrađu Pariza, na stadionu Stade de France, pred 80.000 gledatelja. I to bez Cristiana Ronalda, koji je zbog ozljede lijevog koljena (udario ga je Payet!) u 24. minuti na nosilima iznesen s travnjaka.

Nakon utakmice kamera jedne portugalske TV uspjela je snimiti dječaka odjevenog u portugalski dres kako tješi uplakanog francuskog navijača. Video, koji možete vidjeti u prilogu, ubrzo se proširio društvenim mrežama i obora rekorde u gledanosti. Nevjerojatno dirljiva gesta koja je mnogima natjerala suze na oči…